Friday, April 24

in a man...

ok muktamad, in a man, i want him to be like this. like this, okay?
sumpah nda cari lain kekekekeke
Javier Bardem, stared in Goya's Ghost..
puhhhhhh kick joe crita dia...
half of it is because dia yg blakon...
tho he's a man of God in the story,
tapi dia masi nampak hot thru that long robe okkkkaaayyy...
kalau ada begini duduk2 di Inanam,
saya pegi tu usaha kakakakaka

5 ::ppl think this is useful:::

Rena FR said...

Ini pulak idaman hati ko yaaaa!

Minta RM8.
(sama bangsa kan? kekeke)

[JiEy] said...

aku re-quote ok...
kalau ada begini hensem di Inanam duduk2,
aku pegi tu usaha!
(ko tau kan saya dan usaha)
tapi kalau mcm sampai kinarut tu aku pikir 2x la,
macam sikit masa lagi aku drive bisa sampai kampung aku...
apa maksudddddd kekekekeke

kulit saya begini ada sama ka macam si RM8 tu cisssss bulih2 yakin ja dia pakai bahasa dia...apa igt international language? (beh manas pula aku hehehe)

Amy A. said...

buahahahahahahahahaha!!!!
USAHA!!!!
hehe.. tapi jiey...
kalau dia duduk di likas, nda bule ah.. teritory aku tu! MIAHAHAHAHA

[JiEy] said...

hahahaha....iskkk bulih la bah kita sambung territory ok? saya sapu abis dari likas sampai sepanggar, jalan depan (1b+ums) dan jalan blakang (inanam+menggatal). lagipun boyfriend ko kan c chest-hair hahaha dia hawt ok, hawt. (takut ko berkenan dgn aku punya tu)

Amy A. said...

HAHAHAAHAH!
nda pa nda pa...
i'll take the shoreline!!! ooo...
manatau tesangkut hot sizzling guys. yang hensem2x yang urang puts.
DAHAHAHA

jiey.. aku rasa ko terpaksa pikir 2 kali ambil belakng jalan inanam and menggatal~ bukan setinggan ka di belakang tu??

opps.. nda la nda. :D
its ok.. u mop pun bule! hehe.

kalau di jalan ums-1b, di jalan ja ah! ;))

 
Blogger design by suckmylolly.com