Wednesday, August 13

i ever dated...

today, i tolong c babe ambil laptop nya...
when i opened the laptop bag, enduuu....ada bau perfume dia...
rindu pula sama c babe bah :(
my time sama c babe are times of my life that i won't ever have again...
for a moment there, terdiam n sedih juga..
& ppl say i was numb and heartless with the situation?
i rip ur heart baru tau, brani2 kamu rang!

crita pasal c babe, i bersedih hati n duduk dkt tingkap n tgk org macam semut berjalan2 di bawah karamunsing...
cisssss lazo diamond sudah tiada!
i swear dis one guy kerja sana look like adlin aman ramli...
i guess kalau di sambut my drooling time tu memang basah juga lantai di karamunsing hehe...
but yang betul2...
i bersedih dan memandang luar,
mengingat kembali masa bersama (haha!)
and at the same moment teringat juga my time2 sama ex2 yang lain...
funny ah?
sudah broke up pun when i think of the good times mst smile lebar2 juga
then terfikir how many ppl i've ever dated and/or have flings with...
and if i list it down, it seems so ridiculous how i can fall so easily...
REALLY EASILY
wanna give it a try?
no names of course, untuk menjaga kepentingan semua
(and supaya if somebody-- R terstumble sini nda la juga dia marah hehe)

i dated and/or have flings with --
2 Dusun
1 Chinese
2 Sino Kadazan
1 Brunei
1 Visaya
2 Bajau
1 Bugis
1 Kadazan
1 Lundayeh

nah! ambik kau!
yang serious relationship antara semua2 di atas itu cuma lah 3...
jgn lah kamurang pikir i ne ke sana ke mari yeaah...
yang lain cuma fling aja...hehehe

INI BARULAH NAMANYA SEORANG ANAK JATI MALAYSIA,
MASYARAKAT MAJMUK GITUEEEEE...
i almost dated every suku kaum yang ada di Sabah ne...
nearly lah...
tapi dgn kedudukan relationship saya sekrang,
tak payah date yang lain pun tak peeeeeeeee
hehehehehe

SORRY, I REALLY DID MISPLACED MY BRAIN SOMEWHERE.

p/s: yang belum is Kadayan, Sungei, Tidung, Bolongan, Tator, Murut, Cocos, India etc etc etc...(bilang nda payah kunun tapi kasih list down juga hehe)

3 ::ppl think this is useful:::

Noor Amy Ajak said...

astgaaa babe~ banyak jua u penah date ah~ ahahakks... HOW????? me mau bljar jua eh~ i'm a sucker for love but a sucker for catching guys too~ he he~

[JiEy] said...

hahahaha!!
jgn ko salah sangka babe!
that were list that i ever dated OR have a fling with!
tidak menjadi separuh jalan gitueee..
hahahah
(when setia antara 3 cinta keras tu ada la kecurangan kekadang)
sebab SELINGKUH ITU MANUSIAWI...
and so my friend told me hehe
i'm a sucker for love,
and guys haha!
i like them yang charming2 gitueee!!

i n d e n said...

gadiss!!

ur post ni buat me ketawa!!

*hugs**hugs*

m havin such a terrible headache ba now..trus skijap2 meletup my timebomb. syg duit mo beli bomb baru balik2. =p

and yesh..punya banyak u dated or had fling with!!!! haahahaaha..

p.s: i've paut u in my blog, can? *senyuman paling manis sampai semut pun diabetic kalau makan*

.xx.

 
Blogger design by suckmylolly.com